GönderenKonu: Doğal afrodizyak olarak bilinen mesir macunu aslında bir şehir efsanesi mi?  (Okunma sayısı 191 defa)

iefe66

  • Site Yöneticisi
  • İleti: 840
  • Üyelik Tarihi: 14-09-2011
Doğal afrodizyak olarak bilinen mesir macunu aslında bir şehir efsanesi mi?
Tarih : 14-09-2017 Saat : 10:36
 

Doğal afrodizyak olarak bilinen mesir macunu aslında bir şehir efsanesi mi?

Yüzyıllardır kullanılan bu karışım için söylenenler gerçekten de doğru mu?

Hayatımızın neredeyse büyük bir çoğunluğunu bize iyi gelecek karışımlara harcıyoruz. Özellikle sekse iyi gelecek karışımlar en çok ilgimizi çekenlerden. Oradan buradan duyduklarınız işe yaramıyorsa yüzyıllardır süregelen bir karışımı kullanmaktan kaçınmayın. Mesir macunu. Peki mesur macununun sekse iyi gelen yanları neler?

Mesir macunu içinde bulunan karışımlar sayesinde bir sürü uyarıcıya sahip. Günlük hayatta teker teker bulamayacağınız bu bitkiler bu karışımla size sunuluyor. Bu karışımlardan başlıcaları şöyle; Anason, Hindistan cevizi, çivit, çöpçini, çörekotu, darfülfül, hardal tohumu, havlicav, karabiber, karanfil, kimyon…

Bu karışımlar bir araya geldiğinde müthiş bir güç veriyor. Tabi bu da iktidarınızı artıracak en önemli unsurlardan biri haline geliyor. Bence bu karışımı düşünmekte fayda var.

Peki ne oluyor da mesir macunu cinsel güce bu kadar iyi geliyor? Çünkü cinsel performansı artıran B vitamini ile iyotlu birçok yiyecek ve malzeme bu mesir macunu içerisinde bulunmaktadır.

İçeriği afrodizyak destekli bu besinler hem iştahınızı düzenleyecek hem de cinsel iştahınızı arttıracaktır. Atalarımızdan kalan bu karışımla bugüne kadar çözemediğiniz bu büyük problemi mutlaka çözeceksiniz. Mesir macunu dışında cinsel güçle alakalı kullanabileceğiniz kimyasal ilaçlar size ileride daha büyük sorunlara yol açabilir.

O yüzden doğalını kullanmakta fayda var. Cinsel Sağlık Enstitüsü’nün de afrodizyaklar listesinde mesir macunu geçmektedir.

milliyet