GönderenKonu: BİRLİK BERABERLİK DİK DÜRÜŞ.!  (Okunma sayısı 143 defa)

iefe66

  • Site Yöneticisi
  • İleti: 840
  • Üyelik Tarihi: 14-09-2011
BİRLİK BERABERLİK DİK DÜRÜŞ.!
Tarih : 28-03-2017 Saat : 11:55

BİRLİK BERABERLİK DİK DÜRÜŞ.!

 

TÜRK MİLLETİ Söz konusu Vatan, Millet,  Bayrak, Özgürlük ve Demokrasi olunca TÜRK Milletini hiç güç durduramaz, önüne geçemez ve boyun eğdiremez.Yanlız Allaha boyun eğer secde eder. Birlik ve beraberlik ruhu içinde hiç kimse canını malını düşünmez. Bu millet birlik ve beraberlikle ne engellerden savaşlardan geçmiş zafer kazanmıştır.

 İlk Bizans- Selçuklu savaşı zaferi, İstanbul’un fethi  Ortaçağı kapatan Yeni çağ açan OSMANLI İmparatorluğu  Dünya’ya hükmetmiş  zaferler kazanmış destanlar yazdırmış Osmanlı torunlarıyız. HACLI ordusunu denize döken ÇANAKKALE zaferini kazanan, destan yazan GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün askerleriyiz.
Aziz Yüce Türk milletinin kanında, canında, ruhunda demokrasi, özgürlük ve bağımsızlık ruhu vardır. Her kim olursa olsun eğer ki bir kişi, bir zümre, bir sınıf veya herhangi yaşayan bir varlık Türk milletinin demokrasi aşkına bir laf ederse, demokrasi sevdasına karışırsa işte o zaman Türk milletinin sert yüzünü görür ve OSMANLI TOKATINI YER.
 
Yakın zamanda Türk tarihine kara leke olarak yazılan darbe girişimi yaşandı.  15 Temmuz Darbe girişiminde bulunan vatan hainleri Türk milletinden büyük bir OSMANLI tokatı yediler. Bazıları zannetti ki Türk milleti kurşundan, mermide, toptan, tüfekten, tanktan korkacak. Halbuki o kadar yanıldılar ki. O gece, o bir daha yaşanmasını istemediğimiz gece Türk milleti vücudunu o kurşunlara siper etti. Milli irade, dik duruş  15 temmuz demokrasi  destanı yazmışlardır. Peki ölenler boşuna mı öldü sizce. Tabikii de hayır, o hazin gecede şehit düşenler Türk milletinin demokrasi aşkı uğruna canlarını feda ettiler.  15 Temmuz Türkiye’nin en karanlık ve en uzun gecesiydi. Çünkü onlar demokrasiyi hiçe sayarak Devletimizin tanklarını ve jetlerini çalarak  halkın üzerine savaş açarken, Türk Milletinin tek yürek olarak birleşmesi  ve kararlığı karşısında umdukları boşa çıktı. Şu cennet Vatanımızı ele geçirmek isteyen dış güçlerin ve ülkemiz içerisinde hem de bizden görünen hainleri kullanarak bir darbe girişiminde bulundu. Türkiye cumhuriyetinin seçilmiş Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı sandık başında yenemeyeceğini anlayan güçler ülkemizi ele geçirmek için zorbalıkla iktidara sahip olmaya çalıştı. Demokrasi ve Cumhuriyetin birlik, beraberlik ve ülkemizin geleceği konusunda önemini kavramış olan bilinçli insanlarımız 15 Temmuz gecesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokağa inerek darbe yapmaya kalkışan askerlere engel oldu. Milli irade, dik duruşla  15 temmuz demokrasi  destanı yazılmışdır.

 

15 Temmuz gecesi, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak, milletimiz, darbe girişimini, sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak başarısızlığa uğrattı. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Avrupaya , Dünyaya dik duruş DEMOKRASI Birlik beraberlik dersi verilmiştir.  Eğer ki bir daha 15 Temmuz Darbe girişimi gibi bir şey olursa biz de ölmeye hazırız. Biz de canımızı bu vatan için seve seve veririz. 

Türk milletinin 15 Temmuz gecesi tek yürek ve birlik olası milli beraberlik duygusu zirveye taşıyarak, O gün Ali, Ahmet, yoktu sadece Vatan vardı. Ülkemizi  bölmek isteyen dahili ve harici düşmanlara karşı önemli bir mesaj verildi. Tüm Türk milletine ve özellikle Türk gençlerine 15 Temmuzdan sonra düşen vazife; ülkesi ve milletine karşı kurulan oluşumlara karşı uyanık olmak ve bir daha aynı tuzağa düşmemektir.  Milletimizin hassas olduğu konular üzerinden onu kandırmaya çalışanlara bir daha prim vermemek gerekir. Allah bir daha bu millete 15 Temmuz gibi kara bir geceyi yaşatmasın…
      15 Temmuz gecesi canlarını ortaya koyan şehitlerimize Allahtan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dilerken bir daha ülkemiz üzerinde kara bulutlar dolaşmaması için tüm gücümüzle çalışmamız gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Bize düşen görevlerimiz Vatan, millet, bayrak ve din sevgisini yaşayarak vatanımıza ve milletimize hizmet etmektir.
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUMAKTIR.ALLAH BİRLİK VE  BERABERLİĞİMİZİ DAİM ETSİN.  . TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.

 “NE MUTLU TÜEKÜM DİYENE !”
İbrahim EFE
Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel sekreteri
      Çankaya Yozgatlılar Derneği Başk. Yard.
Çiğdemli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı